Zyzozy

  • betaal per maand (vanaf 9 euro)
  • geen opzegtermijn
  • snel gemaakt en eenvoudig in gebruik

Een alternatief voor Wordpress is het content management systeem Zyzozy. In Zyzozy maak je een website met basisonderdelen en optionele onderdelen welke per maand (of langer) kunnen worden gehuurd. Er zijn geen installatiekosten of andere opstartkosten. Verder is er geen opzegtermijn, je bepaalt zelf voor hoe lang je de website wilt behouden. Onderdelen die niet tijdig worden verlengd worden automatisch weer verwijderd.

Het Zyzozy systeem draait op moderne snelle servers (opslag op ssd) in professionele datacenters. Dagelijks worden automatisch backups gemaakt. In het administratiegedeelte van de website kan een backup worden teruggeplaatst. Verder kunnen websitebestanden en databasegegevens worden gedownload wat bijvoorbeeld van pas kan komen mocht je je website ooit willen verhuizen naar een ander systeem dan Zyzozy of een andere website hosting partij.

In het basissysteem zijn al veel functies ingebouwd. Zo maakt de cachingsfunctionaliteit je website sneller en wordt de website standaard uitgerust met een ssl certificaat (https) waardoor je voor zowel websitebezoekers als Google meer vertrouwen uitstraalt.

Bij het aanmaken van een Zyzozy website kan gekozen worden uit enkele modulepakketten. Nadien kan dat de website echter gemakkelijk worden uitgebreid met andere modules.

Functies van derden, waaronder bijvoorbeeld Google Analytics, Google maps en dergelijke, zijn eenvoudig aan de website toe te voegen. 

Bij speciale wensen kun je altijd contact opnemen.

Wil je Zyzozy gratis een maand uitproberen? Maak dan hier hier een account en website aan. 

Hulp nodig bij het aanmaken van een Zyzozy website? Neem contact op!