Boekingsmodule - reserveringssysteem

  • veel geautomatiseerd
  • minder administratie(kosten)
  • overzichtelijke weergave
  • eenvoudig reserveren
  • betaal per maand
  • geen opzegtermijn

Met de boekingsmodule van Zyzozy kun je gebruikers van je camping, vakantiepark, jachthaven, bed and breakfast, groepsaccommodatie, vakantiehuis, camper of caravan online op je website reserveringen laten plaatsen en eventueel bewerken. Ook als je maar één accommodatie in de verhuur hebt is deze reserveringssoftware mogelijk iets voor jou. 

De boekingsmodule is te gebruiken binnen je Zyzozy website of als onderdeel van je huidige website.

Functionaliteiten

In de reserveringsmodule zijn inmiddels onder meer de volgende functionaliteiten ingebouwd:

Categorieën / accommodaties

Als je meerdere accommodaties hebt kun je deze verdelen over meerdere categorieën. Het aantal categorieniveaus is in principe onbeperkt.

Per categorie en accommodatie kun je een beschrijving geven, afbeeldingen tonen, een youtube filmpje tonen en de locatie op Google maps aangeven.

Extra producten

Er kunnen extra productgroepen en producten worden aangemaakt welke door de klant tijdens het reserveringsproces kunnen worden toegevoegd aan de reservering of welke automatisch aan de reservering worden toegevoegd.

Zoekfilters

Er kunnen filtergroepen en filters worden aangemaakt waarmee eigenschappen aan categorieën en accommodaties kunnen worden toegevoegd. De klant kan aan de hand van deze filters zoeken naar de gewenste accommodatie. 

In het filtermenu kan de klant ook een minimale / maximale prijs instellen.

Seizoenen

Je kunt een onbeperkt aantal seizoenen aanmaken. Accommodatieprijzen kun je per seizoen laten variëren.

Verblijfsduur

Het aantal aan te maken "verblijfsduureenheden" is onbeperkt. (bijvoorbeeld: weekend, midweek, week, 2 weken, 3 weken)

Valuta

De accommodatieprijzen zijn in meerdere valuta weer te geven. 

Taal

Evenals Zyzozy zelf is de boekingsmodule voor meerdere talen te gebruiken. (Op dit moment is alleen de Nederlandse vertaling beschikbaar.)

Betaalmethoden

Er zijn meerdere betaalmethoden beschikbaar. (Ondersteuning voor betaalservice van Mollie.)

Facturen

Automatische verzending en archivering van facturen.

Deelbetalingen

Optioneel kan vooruitbetaling worden ingesteld.

Automatische annulering

Optioneel kunnen reserveringen waarvoor geldt dat de betaling niet op tijd binnen is na een waarschuwingsemail automatisch worden geannuleerd. 

Accommodatiestatus

Bijvoorbeeld: bezet, vies, wordt schoongemaakt, schoon.

Gebruikersbeheer

Momenteel zijn er drie typen administratie-accounts: superadmin, admin, user. Hierbij is de superadmin degene die alle instellingen beheert, de admin kan administratieve handelingen verrichten (voor zover nodig), en de user (bijvoorbeeld het schoonmakend personeel) kan slechts de accommodatiestatus wijzigen.

Prijzen

Prijzen worden automatisch berekend aan de hand van de vermenigvuldigingsfactoren die je hebt opgegeven bij: seizoen, verblijfsduureenheid, dag, munteenheid, categorieën. Prijzen kunnen inclusief/exclusief btw worden weergegeven.

Last minute

Het is mogelijk één of meerdere last minute perioden aan te maken. Bij de berekening van de prijzen wordt met deze last minute perioden rekening gehouden.

Toeristenbelasting

Per land/plaats kan toeristenbelasting worden ingesteld als vast bedrag of percentage.

Overzichten

Meerdere overzichten kunnen worden getoond en gedownload waaronder: aankomende gasten, vertrekkende gasten, bezettingsgraad, inkomsten, nachtregister.

Responsive design

Zowel de voorzijde als de achterzijde van de boekingsmodule hebben een responsive design oftewel worden ook op mobiele apparaten goed weergegeven.

Contact

Heb je vragen, tips of wil je op de hoogte worden gehouden van de status van deze module? Stuur dan een bericht.