Wordpress

  • populair bij veel bedrijven
  • veel beschikbare modules (plugins) en thema's
  • gebruiksvriendelijk

Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van het 'cms' pakket 'Wordpress'. Met dit 'content management systeem' kun je je website eenvoudig up-to-date houden.
(Tip: wil je weten of een website die je mooi vindt een "Wordpress website" is? Klik met de rechtermuisknop op de webpagina, klik op "paginabron/broncode" weergeven en zoek naar "wp-content".) 

Aan het basispaket kunnen modules (plugins genoemd) worden toegevoegd om bepaalde gewenste functies te krijgen zoals bijvoorbeeld een contactformulier.

De structuur en het design van een Wordpress website wordt bepaald door een thema (theme). Naast de vele gratis verkrijgbare thema's, zijn er ook veel goedkope thema's die bijvoorbeeld meer instelmogelijkheden hebben. Kant-en-klare Wordpress thema's zijn bijvoorbeeld hier te vinden.

Het grote voordeel van Wordpress is dat het door zeer veel mensen wordt gebruikt waardoor op internet veel plugins, thema's en hulp gevonden kan worden. Het pakket wordt door veel mensen bekeken waardoor er regelmatig updates zijn om problemen op te lossen of om nieuwe functies toe te voegen.

Je Wordpress website wordt na aanbouw samen met je email geplaatst op servers van een bedrijf met de beste reputatie en prijs-kwaliteitverhouding of het bedrijf van je keuze.

Je hebt al een (basis) Wordpress website vanaf 199 euro (excl. btw).

Neem contact op als je geïnteresseerd bent in een Wordpress website en/of als je vragen hebt over de mogelijkheden en kosten.

Een greep uit reeds gerealiseerde websites.