Je elders gehuurde domeinnaam koppelen aan je Zyzozy website.

De domeinnaam kan via de DNS instellingen van deze aanbieder aan je Zyzozy website worden gekoppeld. 

Je hebt hiervoor het ip adres van je Zyzozy website nodig.

Dit ip adres kun je vinden door in te loggen op Zyzozy, de betreffende website te selecteren en naar 'dns instellingen' te gaan. 

Vervolgens dien je je website nog over te zetten van de oude naam naar de nieuwe domeinnaam.

Dit kun je doen door in de webshop een (gratis) 'custom domein' te huren. Dit 'custom domein' dien je eerst zelf aan te maken. Hiervoor dien je in je account instellingen 'ontwikkelaar' aan te vinken. Na het herladen van de pagina verschijnt de knop 'ontwikkelaar'. Klik op deze knop, kies de categorie 'custom domein', vul je nieuwe domeinnaam in en klik op 'nieuwe productnaam'. Hierna kun je het custom domein bestellen. 

Als het de eerste betaalde domeinnaam voor je website is zal je website na enkele minuten automatisch te vinden zijn onder de nieuwe domeinnaam. (Let op: het kan langer duren voordat DNS wijzigingen overal zijn doorgevoerd.)

Elke volgende betaalde domeinnaam voor je website zal je automatisch doorsturen naar de eerste betaalde domeinnaam. Als je de tweede of volgende domeinnaam als 'hoofddomein' wilt gaan gebruiken, kun je op de knop 'websitenaam' klikken en de gewenste domeinnaam kiezen. Het kan enkele minuten duren voordat de wijziging is doorgevoerd.

Het subdomein 'www' schakel je in door als administrator op je website in te loggen. Zie vervolgens 'instellingen' - 'url'.