Geld verdienen met je website via affiliate- en Google adsense-advertenties.

Iedereen heeft wel een onderwerp waarin hij/zij extra is geïnteresseerd en daardoor waarschijnlijk meer erover weet dan de gemiddelde internetter. 

Als je het hiernaast ook nog leuk vindt om over dit onderwerp te schrijven, dan ligt het bijhouden van een weblog / website voor de hand. 

Overal op internet vind je dan ook persoonlijke websites waarop waardevolle informatie wordt aangeboden die een ieder goed van pas komt die wat meer over het onderwerp te weten wil komen.

Hoewel veel websitebezoekers uiteindelijk ook op zoek zijn naar een bijpassend product, zijn er nog altijd websites waarop geen advertenties worden getoond. Op andere websites worden alleen Google adsense advertenties getoond waarmee de website-eigenaar een vaak erg klein bedrag per klik ontvangt. Op steeds meer websites tref je tegenwoordig ook banners en linkjes aan van affiliatenetwerken zoals Tradetracker. Als de websitebezoeker via een dergelijke banner of link een product koopt, ontvangt de website-eigenaar een bedrag ter grootte van enkele procenten van het aankoopbedrag.

Op een dergelijk manier geld verdienen met je website is al leuk maar het kan nog leuker namelijk door je eigen prijsvergelijkingsmodule op je website te hebben. In plaats van slechts één of enkele producten te tonen, is het met een dergelijke module mogelijk de websitebezoeker elk product te tonen waarin hij/zij mogelijk geïnteresseerd is. 

Om zelf een dergelijk prijsvergelijkingssysteem te bouwen is vaak veel tijd en/of geld nodig. Bovendien is de hosting van veel kleinere websites meestal niet geschikt voor een goed werkende productdatabase. Op zyzozy.com is het echter wel mogelijk een website te voorzien van een dergelijk module.

Naast de beschikbaarheid van affiliate prijsvergelijking als losse module, is het op zyzozy.com sinds kort ook mogelijk bij het aanmaken van de website direct te kiezen voor het pakket 'affiliate'.

Op de website die vervolgens voor je wordt aangemaakt kun je eenvoudig informatieve artikelen plaatsen over een onderwerp dat je interesseert. 

Door enkele gegevens in te vullen van bijv. Google adsense en Tradetracker, kun je naast je geschreven artikelen producten tonen die lezers mogelijk zouden willen aanschaffen. 

Voorts is de website voorzien van een 'webshop' waarin bezoekers kunnen zoeken naar producten waarbij gebruik kan worden gemaakt van zoekfilters. 

Eventueel kunnen ook anderen door een account op je website aan te maken, artikelen schrijven en hun eigen Google adsense advertenties laten tonen. 

Eén van de websites waarop de module affiliate al wordt gebruikt is tuinbase.nl.

Probeer het uit op zyzozy.com